За нас

“Метал Груп Индъстри” ЕООД е създадена през 2009г. Дружеството започва дейността си с търговия с метали, внос и износ, след което изгражда и собствено производство на арматурно желязо. За кратък период то успява да спечели доверието като коректен бизнес партньор и се утвърждава като фирма в търговията с метали.

“Метал Груп Индъстри” ЕООД успява да изгради добри взаимотношения на територията на България. Същевременно се ориентира към директен внос и износ за Гърция, Румъния, Турция, Албания, Украйна и Русия.

Дружеството реализира на вътрешния и международен пазар значително количество метал, като целта му е да улесни възможно в най-голяма степен своите клиенти освен като предложи голямо разнообразие от продукти, но и като доставя продукта до желаното от клиента място която я поставя във водеща позиция.

“Метал Груп Индъстри” ЕООД има своите реални постижения със спечелване на нови и запазване на постоянните клиенти, въз основа качеството на предлаганите им продукти, както на вътрешния, така и на международния пазар.